2012. március 18., vasárnap

Egy kis méreg

Nagyon mérges vagyok most. Nem olyan rég vettem meg ezeket a 15-ös japán kásákat. 10-ből 4 gyöngyöt nem lehet felfűzni, mert még a tű se megy át rajta. Amelyiken meg átmegy, azokon nem megy át még egyszer, így tulajdonképpen használhatatlan.

Peyote virágot akartam fűzni belőle, de abbahagytam, mert elegem lett, hogy majdnem minden második gyöngy hibás. Tudom, hogy a legtökéletesebb csomagokban is lehet néhány szem, ami hibás, de ez már túl sok. Lehet, hogy pont azt a két csomagot fogtam ki amelyikben sok a selejt.

Nektek mi a véleményetek?

2 megjegyzés:

Csillus írta...

Kedves Vera!
Én a múlt héten jártam így, a Toho 15/0-ás gyöngy produkált hasonlót de szerencsére volt itthon 15/0-ás Miyuki és azzal nem volt semmi gond.
Lehet veled is ez történt .....mindenesetre jól felhúztam magam és természetesen kb. 2 nap után jutott eszembe hogy a Miyukival próbálkozzak!

Vera írta...

Örülök, hogy nem csak velem történik mindez :) Azóta már kitaláltam valami mást, hogy hogyan csinálhatnám meg a Flower Power-t másképp. Majd kipróbálom, de ha nem sikerül akkor nem tudom mire lehetne használni ezt a két zacskót.